Yeni yılın yaklaştığı şu günlerde, birçok kişi Milli Piyango yılbaşı çekilişi ile ilgili araştırma yapıyor. 2024 yılına girerken zengin olma hayali kuranlar, Milli Piyango biletlerine büyük ilgi gösteriyor. Peki, Milli Piyango yılbaşı çekilişi ne zaman yapılacak, büyük ikramiye ne kadar, bilet fiyatları ne kadar? İşte, Milli Piyango yılbaşı çekilişi hakkında merak edilen tüm detaylar…

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi, 31 Aralık 2023 Pazar akşamı canlı olarak televizyonda yayınlanacak. Çekiliş, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirilecek. Çekilişte, 400 milyon TL’lik büyük ikramiyenin sahibi ya da sahipleri belli olacak.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

Milli Piyango tarafından yapılan açıklamaya göre, yılbaşı özel çekilişinde bu yıl büyük ikramiye 400 milyon TL olacak.

Bu, Milli Piyango tarihindeki en yüksek büyük ikramiye tutarı. Büyük ikramiye, tam bilete çıkması durumunda 400 milyon TL, yarım bilete çıkması durumunda 200 milyon TL, çeyrek bilete çıkması durumunda ise 100 milyon TL kazandıracak.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olacak. Bu tutarın yüzde 80’i, yani 1 milyar 884 milyon 520 bin TL, bilet alıcılarına ikramiye olarak dağıtılacak. Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ise şöyle:

·        Tam bilet: 400 TL

·        Yarım bilet: 200 TL

·        Çeyrek bilet: 100 TL

Şırnak'ta araziye ot toplamaya çıkan kişi kayboldu Şırnak'ta araziye ot toplamaya çıkan kişi kayboldu

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI NASIL SORGULANACAK?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonuçları, 31 Aralık 2023 akşamı www.millipiyangoonline.com adresinden sorgulanabilecek. Ayrıca, Milli Piyango Online uygulamasını indirenler, biletlerini cep telefonlarından da kontrol edebilecek. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonuçları, aynı zamanda Milli Piyango bayilerinden de öğrenilebilecek.

Editör: Ayşegül Yaşar