İkinci Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor, bu hafta grup üçüncüsü ile mücadele ederken, bir gözü ve 1 kulağı ile lider Esenler Erokspor’un Diyarbekirspor ile yapacağı maçta olacak. 

1703342335757 VansporAmedpor’un yer aldığı TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk için yaşanan kıyasıya rekabet, Beyaz Grupta da yaşanıyor. Beyaz Grupta, 56 puan ile lider olan Esenler Erokspor, bu hafta Diyarbakır’a konuk oluyor. Lider, grupta 36 puan ile 7. Sırada bulunan Diyarbekirspor ile karşılaşacak. 

GRUP İKİNCİSİ VE ÜÇÜNCÜSÜ VAN’DA KARŞI KARŞIYA 

Beyaz Grubun lideri Diyarbakır’da Diyarbekirspor ile oynarken, grubun 50 puan ile ikinci sırada bulunan takımı Vanspor ise, sahasında 48 puanı bulunan üçüncü sıradaki 1461 Trabzonspor ile karşılaşacak. 

64737Ba586B24A04Bc38D7A5.Jpg"DİYARBAKIR KENDİNE YAKIŞANI YAPACAKTIR"

CEGA Medyaya konuşan Vanspor Başkanı Feyat Kıyak, bu hafta şampiyonluk yarışını ilgilendiren çok önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, 1 gözleri ve 1 kulaklarının da Diyarbakır’a olacağını söyledi. Van taraftarlarının Diyarbakır sevgisi ve Diyarbakır takımlarına hayranlığının bilindiğini belirten Başkan Kıyak, “Biz Diyarbakır taraftarlarından Diyarbekirspor’u yalnız bırakmamalarını ve güzel bir sonuç ile sahadan ayrılmalarını bekliyoruz. Diyarbakır kendine yakışanı yapacaktır” dedi. 

Diyarbakır’daki sağlıkçılar: Tüccar değil, hekimiz Diyarbakır’daki sağlıkçılar: Tüccar değil, hekimiz

Editör: Ferit Aslan