Ferit Aslan

Diyarbakır Bağlar'da adı var ama kendisi yok Diyarbakır Bağlar'da adı var ama kendisi yok

Amedspor’un sezon başında kuran ve devre arasında Amedspor ile yolları ayrılan Iğdırspor teknik direktörü Serdar Bozkurt, “Şampiyonluğu sonuna kadar Amedspor hak etti” dedi. 

AMEDSPOR’UN ESKİ HOCASINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Amedspor’un sezon başındaki yeni yönetimi ile birlikte takımı kuran teknik direktör Serdar Bozkurt, devre arasında kulüp ile yollarını ayırarak daha sonra Amedspor’un şampiyonluk rakibi olan Iğdırspor’u çalıştırdı. Amedspor’un şampiyonluğunu CEGA Medya’ya değerlendiren Bozkurt, önemli açıklamalarda bulundu. 

P H O T O 2024 05 08 18 21 40“ŞAMPİYONLUĞU ÖNCE ŞEHİR VE YÖNETİM HAK EDECEK”

Bozkurt, sezon başında kurdukları takımın şampiyon olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Sezon başları gittiğim yerlerde hep söylediğim bir şey var.  Şampiyonluğu önce şehir ve yönetim hak edecek diye. Amedspor‘a geldiğimde ilk basın toplantısında şunu görmüştüm; şampiyonluğu yönetimi ile taraftarıyla yerel medyasıyla hak eden bir camia vardı” dedi.

“ŞAMPİYONLUĞU SONUNA KADAR AMEDSPOR HAK ETTİ”

Amedspor’un eski hocası Serdar Bozkurt, “İşte o noktadan sonra iş sadece teknik heyet ve futbolculara kalıyordu. Sezon başından sonuna kadar oynadığı güçlü oyunda şampiyonluğu sonuna kadar Amedspor hak etti” diye konuştu. 

Serdar3“ŞAMPİYONLUĞUN BELGESELİNİN ÇEKİLMESİ GEREKİR”

Serdar Bozkurt, Amedspor’un ulaştığı bu şampiyonluğun belgeselinin çekilmesinin gerektiğini düşündüğünü ifade ederek, “Şampiyonlukta emeği geçen başta Aziz Elaldı ve yönetim kurulunu, Mesut hoca ve teknik ekibini futbolcu kardeşlerimi, kulüp personelini, yerel medyayı ve Amedspor‘un çok değerli taraftarlarını tebrik ediyorum” dedi. 

Editör: Ferit Aslan