Şampiyonluk Haberleri

şampiyonluk haberleri ve güncel şampiyonluk gelişmeleri, şampiyonluk ile ilgili tüm video, şampiyonluk fotoğrafları ve şampiyonluk haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


CEGA ÖZEL

Amedspor'un 11 yıl sonra grubunda şampiyon olarak Trendyol 1.Ligi'ne çıkması, Diyarbakır'da büyük sevince yolaçtı. Yöneticiler sahada, taraftar sokakta coştu.

CEGA ÖZEL

Menemenspor teknik direktörü Yılmaz Vural, idmanda Amedspor hocası Mesut Bakkal ile buluştu ve taraftarlara, “Şampiyonluğunuz hayırlı olsun” dedi.

Amedspor

Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, averaj tartışmaları ile ilgili, " “Galibiyet serimizi 15’e çıkartarak şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Amedspor

Amedspor’un evinde oynayacağı ve matematiksel olarak ta şampiyonluğunu ilan etmesi beklenen Menemenspor maçı biletlerinin fiyatları belirlendi.

Amedspor

Amedspor ve Somaspor arasındaki kritik şampiyonluk maçı, TFF’nin resmi YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak.

CEGA ÖZEL

Amedspor ile ilk şampiyonluğu yerine ilk yenilgisini yaşayan Bakkal, “Çok üzgünüz, ama bu takım şampiyonluğunu sadece erteledi” dedi.

Amedspor

Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, hafta sonu oynayacakları şampiyonluk maçına taraftarları şampiyonluk halayı çekmeye davet etti.

Amedspor

Şampiyonluk için geçen hafta kapıyı aralayan ve bu hafta Iğdır maçı ile bu şampiyonluğu garantilemek isteyen Amedspor, maç biletlerine sınırlıma...

Amedspor

Kastamonu’ya özel uçak ile sabah giden Amedspor için uçağın pilotu 12 bin metre yükseklikten şampiyonluk anonsu yaptı ve “Sizi süper...

Amedspor

Diyarbakır’da, Amedspor’un heyecanı seçim heyecanını geçti. Esnaflar ve bazı adaylar şampiyonluk yolunda başarı pankartları astı.

CEGA ÖZEL

Ara transfer döneminde Sezona, 4 futbolcuyu renklerine katan Amedspor’un, 2 takımda şampiyonluk yaşayan genç bir golcü ile temasa geçtiği belirtildi.

SPOR

Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, futbolcularının özellikle koşu performansının süper ligin üzerinde olduğunu belirterek, “Yağmur, Kar ve taş yağsa da...

Özel Haber