Amedspor'u geçen sezon tarihinde ilk kez şampiyon yaparak 1. Lige çıkaran Mesut Bakkal, 14 yıl sonra eski takımına geri dönüyor. 

Amedsporun Hocasi Gidiyor Mu1Türkiye'nin tecrübeli teknik direktörlerinden biri olan ve geçen sezon tarihinde ilk kez Amedspor'u şampiyon yaparak 1. Lige çıkaran Mesut Bakkal'ın, ligde kötü günler yaşayan Ankaragücü ile anlaşmak üzere olduğu belirtildi. 

Ankaragücü'nde, deplasmanda alınan Erokspor mağlubiyetinden sonra teknik direktör Mustafa Dalcı ile yollar ayrılınca yeni teknik direktör arayışına gidildi. Ankaragücü'nün Amedsypor'u şampiyon yapan ve bu sezon Sakaryaspor'u 15 maç çalıştıran Mesut Bakkal ile görüştüğü ve anlaşmaya yakın oldukları belirtildi. 

Diyarbakır’dan dünya kadının saçını renklendiriyor
Diyarbakır’dan dünya kadının saçını renklendiriyor
İçeriği Görüntüle

11829ANLAŞIRSA 14 YIL SONRA ESKİ TAKIMINA DÖNECEK

Mesut Bakkal'ın Ankaragücü ile anlaşması durumunda, daha önce çalıştırdığı eski takımı 14 yıl sonra dönmüş olacağı belirtildi. Bakkal, 2011 sezonunda Başkent temsilcisi Ankaragücü'nde 11 maç görevde kalmıştı. 

Editör: FERİT ASLAN