Ferit Aslan

Amedspor için, Almanya’dan yola çıktılar Amedspor için, Almanya’dan yola çıktılar

Amedspor’un evinde oynayacağı ve matematiksel olarak ta şampiyonluğunu ilan etmesi beklenen Menemenspor maçı biletlerinin fiyatları belirlendi. 

TFF 2. Lig’de 11 yıldır hasretle beklediği birinci lige çıkmak için matematiksel olarak şampiyonluğunu garantilemek isteyen Amedspor’un, Cumartesi günü oynayacağı Menemenspor maçının bilet fiyatları belirlendi.

Photo 2024 05 02 09 23 39 2Iğdırspor maçında sahte ve korsan bilet nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayan ve binlerce taraftarı mağdur olan Amedspor, bunların önüne geçmek için tedbirler alarak, final maç biletlerini Diyarbakır Stadyumunun önündeki tek noktadan satma kararı almıştı. 

Özel tasarım olarak basılan biletlerin yanı sıra şampiyonluk hatırası içinde özel biletler de basılacak. Amedspor yönetimi, şampiyonluk maçı olarak değerlendirilen final maçının bilet fiyatlarını 200-400-1000 lira olarak belirledi. 

P H O T O 2024 05 02 09 23 39HATIRA BİLETLERİ KUMAŞTAN VE ÖMÜR BOYU SAKLANACAK

Diyarbakır Stadyumunda bu hafta sonu oynanacak olan Menemenspor maçı ile 2. Lige veda edip 1. Lige, “Merhaba” diyecek olan Amedspor’un şampiyonluk için hazırlayacağı hatıra biletlerinin kumaştan olacağı ve ömür boyu saklanabileceği belirtildi. Hatıra bilitlerin fiyatları 1000 lira olarak belirlendi.

Editör: Ferit Aslan