Amedspor’un devre arası transferinde takıma kazandırdığı 3 yeni transfer bugün idmana çıkarak, takım ile çalışmalara başladı.

Amedspor’da, 8 isim 3 dönemdir yerlerini korudu
Amedspor’da, 8 isim 3 dönemdir yerlerini korudu
İçeriği Görüntüle

Manşet-70Trendyol TFF 1. Liginde mücadele veren Amedspor, devre arası transferini yabancı futbolcular bakımından kapattı. Takıma son olarak Andre Poko’yu kazandıran Amedspor transfer komitesi, yabancı transfer defterini kapattı. Amedspor, devre arasında 5 yabancı futbolcu transfer etti. 

1-288Amedspor’un aldığı Fernando Andreda, Andre Poko ve Şanlıurfaspor’dan aldığı stoper Miraç Acer bugün takım ile idmana çıktılar. Son olarak takıma dahil edilen 3 yeni futbolcunun da oldukça keyifli oldukları ve arkadaşlarına çabuk uyum sağladıkları görüldü. 

3-173Amedspor teknik direktörü Servet Çetin, Kocaelispor maçı hazırlıkları için yapılan idmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çetin, yabancı transferini tamamladıklarını ve yerli olarak 1 kaleci ve 1 orta saha oyuncusu daha alarak transfer sezonunu kapatacaklarını söyledi. 

Editör: FERİT ASLAN