SHOW TV’nin yeni dizisi Arak, izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Başrollerini İlker Kaleli ve Öykü Karayel’in paylaştığı dizinin konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu. Arak, babasının intikamını almak isteyen Kara ile çok farklı bir hayattan gelen Zeynep’in kesişen yollarını anlatıyor.

İlker Kaleli ve Öykü Karayel’in başrolünde yer aldığı dizinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında bilinmeyenler ortaya çıktı. 

Yeşilçamın sevilen ismi yoğun bakıma alındı Yeşilçamın sevilen ismi yoğun bakıma alındı

ARAK DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Arak dizisinin oyuncu kadrosunda, İlker Kaleli ve Öykü Karayel’in yanı sıra, Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, İlker Kızmaz, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi birbirinden değerli isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, daha önce Çukur, Ezel, Karadayı gibi başarılı yapımlara imza atan Uluç Bayraktar oturuyor.

ARAK DİZİSİNİN KONUSU NE?

Arak dizisinin konusu, babasının intikamını almak isteyen Kara ile çok farklı bir hayattan gelen Zeynep’in kesişen yollarını ve sonrasında birlikte verdikleri mücadeleyi çarpıcı bir anlatımla izleyiciye aktarıyor. Kara, haksızlığa uğrayanın yanında, haklarını onlardan alanların karşısında duran bir karakterdir. Zeynep ise, ünlü ekonomi profesörü Rauf Çınar’ın kızı, gazeteci bir karakterdir. Kara ve Zeynep, birbirlerini henüz tanımasalar bile tanıyor gibi hissedeceklerdir çünkü bambaşka hayatlar yaşayan bu iki kişinin yolları aslında geçmişte kesişmiştir. Bu yara onları bir araya mı getirecek, yoksa birbirlerinden uzaklaştıracak mıdır?

ARAK DİZİSİ NEREDE VE NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Arak dizisi, çok yakında SHOW TV’de izleyici ile buluşacak. Dizinin ilk bölümü 21 Aralık Perşembe 20.00’de ekrana gelecek. Dizinin çekimleri ise, İstanbul’un çeşitli semtlerinde devam ediyor. Dizinin ilk bölümünde, Kara ve Zeynep’in yollarının nasıl kesiştiği ve aralarındaki bağın nasıl ortaya çıktığı anlatılacak.

Editör: Ayşegül Yaşar