Farah Zeynep Abdullah'ı bulmak için yola çıktı İstanbul'un sokaklarında kayboldu Farah Zeynep Abdullah'ı bulmak için yola çıktı İstanbul'un sokaklarında kayboldu

Survivor All Star 2024, TV8 ekranlarında başladı. Acun Ilıcalı’nın sunduğu yarışmada, Survivor tarihinde iz bırakmış isimler kıyasıya mücadele ediyor. Kırmızı ve mavi takım olarak ikiye ayrılan yarışmacılar, hem ödül hem de dokunulmazlık oyunları için ter döküyor. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri de Avatar Atakan. Peki ama Avatar Atakan kimdir, kaç yaşında, evli mi? İşte Avatar Atakan hakkında bilmeniz gerekenler.

AVATAR ATAKAN KİMDİR?

Atakan Arslan 1990 yılında Almanya`nın Berlin şehrinde doğdu. State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin`de eğitim aldı. Yetenekleri arasında dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates bulunmaktadır. Yetenek Sizsiniz Türkiye 2012-2013 finaline ve Survivor 2014 & 2015 Ünlüler-Gönüllüler programlarına katıldı. İyi derecede Almanca, Hollandaca ve İngilizce konuşmaktadır. Boş zamanlarında spor yapmayı, sörf yapmayı ve arkadaşları ile sohbet etmeyi çok seven Atakan Arslan, 169 cm boyunda ve 56 kilodur.

Editör: Ayşegül Yaşar