Show TV’nin yeni dizisi “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” 13 Şubat Salı akşamı başlıyor. Tıp fakültesi mezunu ama ev hanımı olan Bahar’ın (Demet Evgar) hayatı, karaciğer yetmezliği teşhisiyle altüst oluyor. Doktoru Evren (Buğra Gülsoy), ona tek çözümün karaciğer nakli olduğunu söylüyor. Ama nakil için uygun donör bulmak kolay değil. Bahar’ın eşi Timur (Mehmet Yılmaz Ak), ona karaciğerinin yarısını vermeye karar veriyor. Bu karar, hem Bahar’ın hem de Timur’un hayatını değiştirecek.  Peki bahar dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Bahar, yeni bir hayata uyanmaya hazır mı?

BAHAR DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

MF Yapım’ın yapımcılığını, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosunu Ayça Üzüm yazıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi başarılı isimler yer alıyor.

Murat Ünalmış oğlunu kucağına aldı Murat Ünalmış oğlunu kucağına aldı

BAHAR: UYANMAYA HAZIR MISIN? DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Bahar, yirmi yıl önce tıp fakültesinden mezun olmuş, ama doktorluk yapmak yerine ev hanımlığını seçmiş. Başarılı cerrah Timur’la evlenmiş, iki çocuk sahibi olmuş. Dışarıdan çok mutlu görünen Yavuzoğlu Ailesi, Bahar’ın hastalığıyla sarsılıyor. Bahar’ın karaciğer yetmezliği olduğu ortaya çıkıyor. Doktoru Evren, ona tek çözümün karaciğer nakli olduğunu söylüyor. Ama nakil için uygun donör bulmak kolay değil. Bahar’ın eşi Timur, ona karaciğerinin yarısını vermeye karar veriyor. Bu karar, hem Bahar’ın hem de Timur’un hayatını değiştirecek. Bahar, yeni bir hayata uyanmaya hazır mı? Timur, eşine verdiği karaciğer yüzünden pişman olacak mı? Evren, Bahar’ı kurtarmak için neler yapacak? Tüm bu soruların cevabı, 13 Şubat Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak olan “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisinin ilk bölümünde!

Editör: Ayşegül Yaşar