Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Savaşçı dizisinde birlikte rol alırken aşkın kollarına düştü. İki yıl süren mutlu birlikteliklerinin ardından 2022 yılında evlenen çift, evliliklerinin ilk yıl dönümünde müjdeli haberi paylaştı: Anne baba oluyorlar!

Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli? Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli?

KIZLARINA KAVUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYORLAR

Bebeklerinin cinsiyetini merakla bekleyen çift, sonunda öğrendikleri haberi sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı: Kız bebek geliyor!

Berk Oktay, eşi ve oğluyla birlikte çektirdiği fotoğrafları Instagram’da yayınlayarak “Eşim, kızım ve oğlum… Benim güzel ailem” notunu ekledi.

Ekran Görüntüsü 2023 12 14 224313

Yıldız Çağrı Atiksoy da aynı fotoğrafları kendi hesabından paylaşarak duygularını dile getirdi: “Kız bebemiz geliyor. Allah’ım sana şükürler olsun. Sağlıkla, vaktinde kavuşmak nasip olsun. Bir gün kızım olursa annemin, hayatım boyunca ettiği dualar sayesinde olacağını çok iyi biliyordum. Sonra da buna Berk dahil oldu. İkisinin dualarına gönül rahatlığıyla sırtımı yasladım. Kabul olacağını biliyordum çünkü Rabbim. Temennileriniz, dualarınız bizimle olsun.”

Çiftin paylaşımları kısa sürede binlerce beğeni ve tebrik mesajı aldı

Kaynak: NTV