Ferit Aslan

Amedspor maçlarında onbinlerin hep bir ağızdan söylediği, “Amed şehrim” benim şarkısının sahibi İlkay Akkaya, bu kez onbinleri dinlemek Diyarbakır’a geldi.

Amedspor, dün gece Diyarbakır Stadyumunda 11 yıldır hasretle beklediği şampiyonluk kupasını alırken, düzenlenen kupa gecesinde özel misafirlerini ağırladı. 

Whatsapp Image 2024 05 12 At 11.04.08 (1)Özel misafirlerin arasında bir isim vardı ki, her hafta Amedspor maçlarında onbinlerce taraftar onun, “Amed Şehrim benim” şarkısını hep bir ağızdan söylüyordu. İlkay Akkaya, “Bir şehri düşlemek” şarkısının Amedspor taraftarının hit parçası olduğunu yeni öğrendiğini söyledi.

Amedspor'da Reşo (Traore)'ye halay eğitimi Amedspor'da Reşo (Traore)'ye halay eğitimi

“ŞARKIMI ONBİNLERİN HER HAFTA SÖYLEDİĞİNİ YENİ ÖĞRENDİM”

Amedspor’un kupa töreninde sahneye çıkmadan CEGA medyaya konuşan İlkay Akkaya, “Diyarbakır Stadyumunda her hafta onbinlerce taraftarının benim şarkımı hep bir ağızdan ezbere söylediğinden yeni haberim oldum” dedi. 

Whatsapp Image 2024 05 12 At 11.04.08 (2)“ŞARKIYI DİNLEMEK İÇİN BURADAYIM”

Akkaya, “Bir çok zorlukları paylaştık Diyarbakır’daki dostlarımızla birlikte. Bugünde bu sevinci paylaşmak için birde stadı dolduran arkadaşlarımdan, ‘bir şehri düşlemek’ şarkısını dinlemek için buradayım. Bugün onbinlerle çok güzel bir koro olacak” dedi.  

Daha sonra sahneye çıkan Akkaya, Amedspor’lu futbolcular ve onbinlerce taraftar ile birlikte şarkıyı söylerken, futbolcular Akkaya’ya yoğun ilgi gösterip kendisi ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Editör: Ferit Aslan