OpenAI, ChatGPT'nin ücretsiz kullanıcılarını sevindirecek müjdeli haberleri duyurdu! Artık normalde yalnızca Plus abonelere sunulan bir dizi özellik, tüm ChatGPT kullanıcıları için ücretsiz olarak erişilebilir hale geliyor. Bu gelişme, ChatGPT'nin kullanıcı deneyimini daha da zenginleştiriyor ve platformun yaygınlaşmasını sağlıyor.

Şirket, ücretsiz ChatGPT kullanıcılarını sevindirecek başka haberler de verdi. Artık kullanıcılar, normalde Plus abonelerinin erişebildiği birden fazla hizmete bedavaya erişim hakkına sahip olacak.

OpenAI’ın ücretsiz ChatGPT kullanıcılarına sunmaya başlayacağı özellikler şu şekilde:

Whatsapp'tan yeni çıkartma paketi: “Ben sadece bir kızım” Whatsapp'tan yeni çıkartma paketi: “Ben sadece bir kızım”

GPT-4 Seviyesinde Zekâ Deneyimi: OpenAI'nin en yeni dil modeli GPT-4o ile donatılan ChatGPT, artık daha zeki ve insan gibi davranabilme yeteneği kazanıyor. Bu sayede kullanıcılar, daha karmaşık ve nitelikli sohbetler gerçekleştirebilecekler.

Genişletilmiş İnternet Erişimi ve Yanıtlar: Artık kullanıcılar, ChatGPT'nin yanıtlarını modelin veri tabanının yanı sıra internetten de (Bing ile tarama özelliği) alabilecekler. Bu, daha kapsamlı ve doğru bilgilere erişim sağlayarak sohbetlerin kalitesini artırıyor.

Dosya Yükleme ve Analiz Yeteneği: ChatGPT kullanıcıları, artık dosya yükleme ve analiz etme yeteneğine sahip olacaklar. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, çektiği fotoğraflar hakkında sohbetler gerçekleştirebilecek ve verileri analiz ederek tablolar oluşturabilecekler.

Hafıza Özelliği ve GPT Store Erişimi: ChatGPT, daha önce yapılan konuşmaları hatırlayabilecek ve bu sayede daha kişiselleştirilmiş sohbetler sunacak. Ayrıca, GPT Store'a erişim ve GPT'leri kullanma yeteneği ve Yazma ve özetleme gibi konularda yardım alabileceğiniz dosya yükleme de ücretsiz olarak sunulacak.

Bu özellikler, yakında tüm ChatGPT kullanıcıları tarafından ücretsiz olarak erişilebilir olacak. Herhangi bir sınırlama olup olmayacağını henüz bilinmiyor.

Editör: Ayşegül Yaşar