Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Diyarbakır'ın farklı sektördeki iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.
Diyarbakır Sanayici ve İş Dünyası Derneği'nin davetlisi olarak Yüksek İstişare Kurulu Toplantısına katılan vali Su, "Huzur, güven ve istikrar ortamı kentimizdeki yatırımları artırmakta, şehrimizi daha da geliştirmektedir." dedi.
Toplantı ile ilgili sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Diyarbakır Valisi Su, şöyle dedi:
"Bugün Diyarbakır Sanayici ve İş Dünyası Derneği (DİSİDER) Yüksek İstişare Kurulu toplantısında iş insanlarımızla bir araya geldik. İlimizin sanayi sektöründeki başarısını daha da ileri noktalara taşımak için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz. DİSİDER ailesi ile ülkemizin ve kentimizin ekonomisine katkı sunan tüm iş insanlarımıza teşekkür ediyorum."
Disider Başkanı Şeyhmus Akbaş ve yönetim kurulu ile yüksek istişare kurulunun ev sahipliğindeki toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi de katıldı.