Ferit Aslan

Amedspor’un 11 yıllık şampiyonluk hasretini son vererek 1. Lige çıkaran kadroda yer alan futbolcuların önemli bir kısmının sözleşmesi bitti ama, akılları Amedspor’da kaldı. 

Amedspor’u TFF Trendyol 1.Lige çıkaran kadro olarak tarihe adlarını yazan futbolculardan 8’inin sözleşmesi bittiği için şimdilik takım ile yolları ayrıldı. Şampiyon kadroda takım kaptanlığı yapan ve dünyaca ünlü futbolcu Roberto Carlos’un Fenerbahçede oynarken, “Veliaht’ım” dediği Onur Karakabak ta sözleşmesi biten futbolcular arasında yer aldı. 

P H O T O 2024 02 25 09 45 12.Jpg“EŞİM GİDECEĞİZ DİYE ÜZÜLÜYOR”

Kaptan Karakabak, eşinin  Diyarbakır’a gelme konusunda kendisinden daha istekli olduğunu söyleyen kaptan Onur, “Evi de getirdim, çocuklarımdan 4 yaşındaki okula gidiyor , diğeri de 1 yaşında. Sözleşmem bitti, eşim gideceğiz diye üzülüyor. Şartlar oluşursa tabi ki burada kalmak isterim” dedi.  

Photo 2024 05 22 16 08 37 2

“BURAYA YILLARCA EMEK VEREBİLİRİM”

Takımın dinamosu Dijlan Aydın ise, Amedspor ile kiralık sözleşmesinin bittiğini ama Amedspor’da oynamaya devam etmek istediğini belirterek, “Ben burada oynamak istiyorum, buraya yıllarca emek verebilirim. Benim tek gayem burada oynamak, taraftarlarında beni istediğini biliyorum, İnşallah olur” dedi. 

P H O T O 2024 05 22 16 08 37

“BENİM GÖNLÜM AMEDSPOR’DA”

 Amedspor’un şampiyonluk kadrosunda önemli bir yere sahip olan Batuhan Tur ise, Amedspor ile sözleşmesinin bir yıllık olduğunu ve bittiğini ifade ederek, “Sözleşmem bitti, ama benim gönlüm burada. Hayırlısı olsun diyorum, burada kalmak istiyorum tabi ki. Ama şartlar ne olur önümüzde ne gelişir bir kaç hafta içinde belli olur” diye konuştu. 

Bakkal’dan Amedspor taraftarlarına özel mesaj Bakkal’dan Amedspor taraftarlarına özel mesaj

Editör: Ferit Aslan