2 şampiyonluk yaşadı, Amedspor'dan ayrıldığını duyurdu 2 şampiyonluk yaşadı, Amedspor'dan ayrıldığını duyurdu

Ferit Aslan

Amedspor’u, 11 yıl sonra şampiyon yaparak TFF Trendyol 1. Ligine çıkaran kadroda yer alan ve sözleşmeleri biten 7 futbolcunun gözü kulağı Amedspor’a çevrildi. 

Şampiyon olarak Trendyol 1. Lig’e yükselen Amedspor’un kadrosunda yer alan oyunculardan 7’sinin sözleşmesi sezon sonunda sona ermişti.

Whatsapp Image 2024 05 10 At 14.51.34 (1)Yeni sezona mevcut başkan Aziz Elaldı ile girmesi kesinleşen Amedspor’da, kongre öncesi zaman kaybını önlemek için ilk olarak teknik direktör arayışı başladı. Mevcut teknik direktörü Mesut Bakkal ile dün görüşen Amedspor, dün yapılan görüşmenin bir sonuç alamadı ve gözler bugüne çevrildi.

Amedspor’da, teknik patron için Mesut Bakkal’dan haber beklenirken, sözleşmesi biten 7 futbolcu ise Amedspor’da oynamak için başkan ve yönetimden haber bekliyor.

Stadyum Ve Gökyüzü 1SÖZLEŞMELERİ BİTTİ AMA DEVAM ETMEK İSTİYORLAR 

Amedspor’da iyi bir sezonun ardından takımı şampiyon yapan kadroda bulunan Kaleci Aykut Özer, stoper Veli Çetin,  Alaadin Batuhan Tur,  kaptan Onur Karakabak, takımın orta sahadaki önemli ismi Oktay Aydın, takımın dinamosu Dijlan Aydın ve Dijlan gibi kiralık oynayan Enes Durmuş, takım ile birinci ligde devam etmek için başkan ve yönetimden haber bekliyor. 

P H O T O 2024 03 30 12 42 35Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ve yeni oluşacak yönetim, kadrosunun takımı şampiyon yapan ve sözleşmeleri biten futbolcularla devam edip etmeyeceği belirsizliğini korurken, yönetimin ilk olarak teknik direktör işini halletmek istediği öğrenildi. 

SÖZLEŞMELERİ DEVAM EDEN FUTBOLCULAR

Amedspor’da, devre arasında takım kadrosuna dahil edilen Çekdar Orhan, Mert Çapar, Taşkın Çalış, Berkay Can Değirmenci, Yakal Taylan, ile sezon başından beri kadroda bulunan Berk Ünsal, Yılmaz Ceylan, Yusuf Dursun ve Taner Gümüş’ün Amedspor ile sözleşmelerinin devam ediyor

Editör: Ferit Aslan