Ülker Stadı'nın karşısında açılan seçim irtibat ofisinde açıklamada bulunan Yıldırım, 'ın Portekizli teknik adamla anlaştık yönündeki açıklamasının doğru olmadığını belirtti.

Beşiktaş'ı, birilerinin tetikçiliğini yapmakla suçlayan Yıldırım, "Mourinho ile yüz yüze görüşme yaptık ve 2 saat konuştuk. Beşiktaş 7 milyona anlaştık diyormuş, üstüne 5'te ben vereyim, 12'ye anlaşsınlar getirsinler. Yalan konuşuyorlar. Bazı insanların tetikçiliğini yapmaya kalkışıyorlar. Beşiktaş'a yakışmıyor. Ben m olarak Süleyman Seba ile başkanlık yaptım, bu değeri iyi düşünsünler, iyi taşısınlar." ifadelerini kullandı.

Rafa Silva kimdir, nereli, kaç yaşında? Rafa Silva kimdir, nereli, kaç yaşında?

FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLSUN ADAYLIKTAN ÇEKİLİRİM"

Sarı-lacivertlilerin geleceği hakkında konuşan Yıldırım, " Galatasaray'a karşı üstünlüğümüzü son dönemlerde kaybettik. Gittik yendik iyi oldu. Çocukların hepsi okula formalarla gitti. O mutluluğu hep beraber yaşadık. Biz Galatasaray'ı her zaman yeneriz. Eğer Fenerbahçe şampiyon olursa, şampiyonluğu kazanırsak ben adaylıktan çekilirim" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın derbi sonrası sözleri ile ilgili Aziz Yıldırım şu sözleri kullandı :

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a tam 15 sene çalışma imkanını kim sağladı? Fenerbahçe Kulübü'nün futbol takımının antrenörü kim yaptı? Şu maç geçsin ona cevap vereceğim, merak etmeyin.

Editör: HABER MERKEZİ