Ünlü manken Ebru Şallı’nın eşi, iş insanı Uğur Akkuş, birçok suçtan yargılandığı davaların ardından şimdi de dolandırıcılık iddiasıyla karşı karşıya. Akkuş, kripto para ticareti vaadiyle iki kişiyi 500 bin dolar dolandırdığı gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Peki, Uğur Akkuş kimdir? Ebru Şallı ile evliliği nasıl gidiyor? Uğur Akkuş’un yargılandığı diğer davalar nelerdir? İşte detaylar…

UĞUR AKKUŞ KİMDİR?

Uğur Akkuş, 1984 yılında doğdu. 39 yaşındaki iş insanı, çeşitli iş yatırımlarıyla tanınıyor. Uğur Akkuş, 2019 yılında Ebru Şallı ile ikinci evliliğini yaptı.

Uğur Akkuş’un bu evlilikten önce Gonca Akkuş ile 10 yıllık bir evliliği ve bu evlilikten 2 çocuğu vardı. Uğur Akkuş, eşine şiddet uyguladığı iddialarıyla da gündeme gelmişti.

Uğur Akkuş, eğitimine Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olarak başladı.

Almanya Essen-Duisburg Üniversitesi’ndeki eğitimini yarıda bırakan Uğur Akkuş, ticarete atıldı.

ğur Akkuş, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Kuveyt İş Konseyi Başkan Yardımcılığı, Suudi Arabistan İş Konseyi Başkan Yardımcılığı, Türk Amerikan İş Adamları Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği gibi görevlerde bulundu.

Ayrıca KUVİD Derneği Kurucu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Uğur Akkuş, İstanbul Boğaziçi Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapıyor.

Meryem Uzerli Riyadlı ailenin evinde yediği yemek karşılığı aldığı ücret dudak uçuklattı Meryem Uzerli Riyadlı ailenin evinde yediği yemek karşılığı aldığı ücret dudak uçuklattı

Uğur Akkuş, İngilizce, Almanca, Fransızca ve Arapça dillerini iyi derecede biliyor.

Editör: Ayşegül Yaşar