TFF 2.Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, Somaspor karşısında 1 golle yakaladığı 3 puan ile liderliğini fiili olarak şampiyonluğa taşıdı.

Amedspor Sampiyonluk Hikayesi

Somaspor deplasmanından 3 puanla dönerek şampiyonluğu garantileyen Amedspor kafilesinde yer alan eski başkan Metin Kılavuz ve Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren, uçakta mesajlar verdi.

Metin Kilavuz Amedspor

‘Şılbe’de başlayan hikaye bugün itibariyle bir romana dönüşmüştür’

Amedspor eski Başkanı Metin Kılavuz 11 bin feet yükseklikten Amedspor’un yazdığı başarı hikayesine emek veren herkese teşekkürlerini ifade ederek şunları söyledi: “11 bin feet yükseklikten Amed halkına sevgi ve selamlarımızı iletmek istiyoruz. 2010 yılında Şılbe’de doğan Amedspor bir üst lig hedefiyle çok büyük başarılara koşuyor. Başarılar hiçbir zaman tekil değildir, birçok etmenin bir araya gelmesi gerekiyor. Burada özellikle son 8 yıllık süreçte başta Diyarbakır’daki sivil toplum örgütleri olmak üzere Ticaret Odası ve diğer bileşenlerle birlikte aslında Amedspor dünyada ve Türkiye’de belli konularda ilklere imza attı. Şılbe’de başlayan hikaye bugün itibariyle bir romana dönüşmüştür. Bu romanda herkesi harfi vardır. Nerede bir oralı varsa Amedspor oradadır. Her Biji Amedspor.”

Amedspor Kafilesi 11 Feet

‘Bu yıl da Amed bir hikaye yazdı’

“Kesk u Sor” ile coşturtu, Amed baharını yaşıyor dedi “Kesk u Sor” ile coşturtu, Amed baharını yaşıyor dedi

Uçakta konuşan Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren de Amedspor’a destek veren herkese teşekkür ederek şunları söyledi: “Amed hep tarihi boyunca hikayeler yazdı. Bu yıl da Amed bir hikaye yazdı. Uzun süre bu kentte mutluluğa hasret bir topluluk, halk vardı. Amed’in ilk katıldığım Genel Kurulu’nda şunu söylemiştim: Bu kenti heyecanlandırıyorsunuz. Bu kentin heyecana ihtiyacı var. Bu kentin mutlu olmaya ihtiyacı var. Bugün bu takım, bu ekip bu topluluk bu kente o heyecanı ve mutluluğu yaşattı. Ben hepsine çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki Amedspor var. İyi ki Diyarbakır’da bu kadar gönlü zengin insan var. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”

Editör: Nazmi Kahraman