Ece Ronay’ın güzellik merkezlerine silahlı saldırı serisi, 3 Aralık 2023 Cumartesi gecesi Gebze’de başladı. Ece Ronay’ın Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan güzellik merkezine, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda iş yerinin camları kırıldı, duvarlara kurşun izleri oluştu. Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ece Ronay ise saldırıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Murat Ünalmış oğlunu kucağına aldı Murat Ünalmış oğlunu kucağına aldı

ECE RONAY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ece Ronay, 17 Kasım 1991 yılında Diyarbakır'da dünyaya geldi. 29 yaşındaki Ronay, Beslenme ve Diyetik Bölümü mezunudur.

İlk olarak yayınladığı videolar ve paylaşımlarla adını duyuran sosyal medya fenomeni ardından yayınladığı şarkılarla geniş izlenme rakamlarına ulaştı.

"Karpuz" şarkısı ardından "Git Çatla" isimli şarkısıyla ismini geniş bir kitleye duyurdu.

Karamela ile 8.4 milyon, Karpuz ile 76 milyon, Şiki Şiki ile 84 milyon ve Baba Yorgun ile 43 milyon izlenme rakamlarına ulaşan Ronay Youtube’da 831 bin, Instagram’da 1.5 milyon takipçi sayısına sahip.

ECE RONAY’IN İŞ YERİNE NEDEN SİLAHLI SALDIRI DÜZENLENDİ?

Ece Ronay’ın iş yerlerine yapılan silahlı saldırıların perde arkasında, sosyal medya fenomenleri arasındaki çatışmaların olduğu iddia ediliyor. Ece Ronay, son zamanlarda Mehmet Bilir, A. Motors ve eski eşi ile ilgili paylaşımlar yapmıştı. Bu paylaşımlar, bazı sosyal medya hesapları tarafından Ece Ronay’ı hedef göstermek için kullanılmış olabileceği iddia ediliyor.

Editör: Ayşegül Yaşar