Ensarioğlu, “Partimin durumundan rahatsızım”

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Salim Ensarioğlu, peş peşe istifaların yaşandığı partisinin şu anki durumundan rahatsız olduğunu söyledi. 

İstanbul ve Ankara’da yerel seçimlerde ittifaklara kapıyı kapattığı için peş peşe istifaların yaşandığı İYİ Partide gidişattan rahatsızlığını dile getiren isimlere partinin kurucularından Diyarbakır’lı siyasetçi Mehmet salim Ensarioğlu da katıldı.

aksener-salim-ensarioglunun-vefat-eden-agabeyi-abdurrahman-ensarioglunun-taziyesine-katildi-150915-20220606

Erdal Beşikçioğlu seçim zaferini erik dalı oynayarak kutladı Erdal Beşikçioğlu seçim zaferini erik dalı oynayarak kutladı

İYİ Parti  İstanbul Milletvekili Mehmet Salim Ensarioğlu, gidişattan rahatsızlığını sosyal medya hesabından şöyle paylaştı:

“Bugün saygın bir gazetecinin bana; İYİ Partinin gidişatından rahatsızlık duyanlardan biri de sizsiniz, sizde istifa edecek misiniz? Sorusu üzerine, Evet partimin şu anda bulunduğu durumdan rahatsızım ve rahatsızlığımı da dile getiriyorum.Benim İYİ Parti de bulunma amacım partimizin merkez sağ’a yönelik politikalar oluşturması içindi ama bu süreçte bunun dışına çıkıldığını düşünüyorum. dedim. Konuşmamız bu minvalde gerçekleşmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarım.”

Editör: Ferit Aslan