Survivor Yunus Emre diskalifiye mi oldu? Survivor Yunus Emre diskalifiye mi oldu?

FOX TV’nin yeni dizisi Gaddar, heyecan dolu bir hikaye anlatıyor. Dizide, Dağhan ve Rüzgar’ın annesi Nurten rolüyle karşımıza çıkan Laçin Ceylan, oyunculuk kariyerinde pek çok başarıya imza atmış bir isim. Peki, Laçin Ceylan kimdir? Kaç yaşında, nereli? Hangi dizilerde ve filmlerde oynadı? İşte detaylar…

Laçin Ceylan Kimdir? Kaç Yaşında ? Nereli ?

Gaddar dizisinin annesi Nurten karakterini canlandıran Laçin Ceylan, 25 Kasım 1965 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi'nden mezun olan Ceylan, eğitim aldığı kurumdan aldığı ödülle dikkatleri üzerine çekmiştir. Bi Tiyatro'nun kurucularından olan Laçin Ceylan, tiyatro sahnesinde de başarılı performanslara imza atmıştır.

Laçin Ceylan Hangi dizilerde ve filmlerde oynadı?

Laçin Ceylan, sahip olduğu tiyatro eğitimiyle birlikte birçok önemli projede yer almıştır.

Sahne aldığı "Etna: Bedendeki Kuyu" adlı oyundaki performansıyla Sadri Alışık Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Aynı zamanda tiyatro yönetmeni ve seslendirme sanatçısı olarak da faaliyet göstermiştir.

Dizi ve filmlerdeki başarılı kariyerinde, "Karanlıkta Koşanlar", "Gece Yürüyüşü", "Hatırla Sevgili", "Gümüş", "Delibal", "Çilek Kokusu", "Çukur", "İçerde" gibi önemli yapımlarda rol almıştır. Gaddar dizisiyle birlikte izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Laçin Ceylan, annelik duygusunu canlı ve etkileyici bir şekilde ekrana taşıyacak.

Editör: Ayşegül Yaşar