Geçtiğimiz gün Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde araç kullanırken fenalaşan Metin Uca, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yapmıştı.

Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli? Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli?

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Uca’nın boyun şah damarının tıkalı olduğu tespit edilmişti. Uca, durumu kritik olduğu için hemen ameliyata alınmıştı.

‘HIZLA İYİLEŞİYORUM’

Yoğun bakımda tedavisi süren Metin Uca, hayranlarını sevindiren bir paylaşım yaptı. Uca, Instagram hesabından eski bir fotoğrafını paylaşarak sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Uca, şu ifadeleri kullandı:

“Merhaba… Hızla iyileşiyorum. Bu tabii eski bir fotoğraf. En kısa zamanda beraber olacağız, doğum günümü birlikte sahnede kutlayacağız. Güzel doğum günü mesajlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Sonsuz sevgimle.”

ÜNLÜLERDEN DESTEK MESAJLARI

Metin Uca’nın bu paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi. Cem Davran, Selçuk Yöntem, Onur Akın ve Ayşegül Aldinç gibi ünlü isimler de Uca’ya ‘Geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Uca’nın sevenleri de onun en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını ve sahnelere geri dönmesini temenni etti.

Editör: Özgür Ayaydın