Adaylar Haberleri

adaylar haberleri ve güncel adaylar gelişmeleri, adaylar ile ilgili tüm video, adaylar fotoğrafları ve adaylar haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacak adayların kesin listesi İl Seçim Kurulu'nca açıklandı.

SİYASET

Merakla beklenen DEM Partinin İstanbul Büyükşehir Belediye eş başkan adaylarını Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni olarak arakladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da, yarın açıklanması beklenen AK Partinin 17 ilçe adaylarının isimleri belli oldu. Detaylar haberimizde..

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da, büyükşehir adayını açıklayan AK Parti, 17 ilçe adaylarını tanıtım gününü belirledi. Tanıtım törenine kimler geliyor? Detaylar haberimizde.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da, DEM Parti bugün büyükşehir, il ve ilçelerin belediye eş başkan adaylarını açıklarken, 3 ilçenin adaylarının açıklanmaması dikkat çekti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da, yapılan ön seçimlerden sonra DEM Parti, yarın eş genel başkanlarının katılacağı toplantı ile adaylarını açıklıyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da, DEM Partinin yoğun katılımlı geçen ön seçiminden sonra büyükşehir adayları ilk turda çıkmadı, ikinci tura kalan aday adayları belli...

DİYARBAKIR

DEM Parti ilk kez il ve ilçedeki sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin de oy kullanacağı ön seçim ile adaylarını belirlemeye hazırlanırken,...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, 22 yıl sonra bir Milletvekili çıkaran Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’de, büyükşehir ve ilçe belediyelerine adaylık için çok sayıda başvuru...

DİYARBAKIR

Diyarbakır başta olmak üzere HEDEP’in en güçlü olduğu bölge illerine başkan adayları ne zaman başvuracak, adaylar nasıl belirlenecek işte detaylar. 

DİYARBAKIR

Yerel seçimde HEDEP’ten aday başvurusu yapan kişilerin isimleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Diyarbakır’ın ilçeleri için yoğun başvuru olduğu belirtildi. 

Özel Haber