Barış Haberleri

barış haberleri ve güncel barış gelişmeleri, barış ile ilgili tüm video, barış fotoğrafları ve barış haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde barışmaları için buluşturulan husumetli aileler arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1'i ağır 6 kişi yaralandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde barışmaları için buluşturulan husumetli aileler arasında çıkan silahlı kavgada, yaralananlar oldu. Bazılarının durumu ağır.

DİYARBAKIR

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden, diğer partilerle düşman olmadıklarını, ülkeye barışı getirmek gerektiğini söyledi.

GÜNCEL

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 14 yıl önce başlayan ve 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan kan davası, barışla noktalandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde Kaymakam ve bir imam arasında yaşanan olaydan sonra iki köy arasında yaşanan kavga ve gerginlik barış ile...

SİYASET

Kobani olayları davasında bugün son beyanlarını veren HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, “Barış için hayatımızı vermeye hazırız” dedi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da amca Salim, yeğen Galip Ensarioğlu’nun araya girmesi ile kentin iki büyük ailesi arasında 2 yıldır süren husumet, barış yemeği...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da iki aile arasındaki husumet, siyasilerin ve kanaat önderlerinin devreye girmesiyle barışla sonuçlandı.

DİYARBAKIR

Dünyada barışı tanımayan, 1 dolara üretilip 1500 dolara temizlenen anti personel kara mayınları Diyarbakır’da masaya yatırıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde iki aile arasında 5 yıl önce başlayan kan davası barışla noktalanmdı.

Özel Haber