Büyükşehir belediyesi Haberleri

büyükşehir belediyesi haberleri ve güncel büyükşehir belediyesi gelişmeleri, büyükşehir belediyesi ile ilgili tüm video, büyükşehir belediyesi fotoğrafları ve büyükşehir belediyesi haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, kırsal mahalleleri tek tek gezerek halkın sorunlarını yerinde tespit etti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kayyum zamanında yapılanları önce açıkladı sonra, liste halinde caddelerdeki bilboardlara astı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki ana arterlerde kırılan ve eksik olan yerlere çöp kovaları yerleştirmeye başladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun tarafından yapılan yazılı açıklamada, belediyede daire baskanlarının görevden alındığı haberlerinin eksik...

Amedspor

Diyarbakır DEM Parti Büyükşehir Belediyesi eş Başkan adayı Doğan Hatun, sonra göreve geldiklerinde Amedspor’a nasıl bir destek vereceklerini açıkladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ramazan ayında söyleşi, meddah gösterileri, konserler ve tiyatro etkinlikleri düzenleyecek.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin ramazan ayı dolayısıyla iki farklı noktaya kuracağı iftar çadırlarının yeri belli oldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Kulp ilçesinde inşaa edilen otogar tamamlandı. Otogar yakın zamanda hizmete açılacak.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, Türkiye'nin en iyi bulvarlarının Diyarbakır'da olduğunu iddia etti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sultan Sasa Bulvarı ve 4. Oto Sanayi Sitesi'nde altyapı çalışmaları yürütüyor.

DİYARBAKIR

içerisinde toplu taşıma peronları, bekleme salonu, Mescit, kafeterya, bebek bakım odası bulunan otogar ile ilgili haberi Büyükşehir Belediyesi duyurdu.

GÜNDEM

Yürütülen bir soruşturma kapsamında Adana Büyükşehir Belediyesine sabah saatlerinde operasyon düzenlendi.

Özel Haber