Cezaevi Haberleri

cezaevi haberleri ve güncel cezaevi gelişmeleri, cezaevi ile ilgili tüm video, cezaevi fotoğrafları ve cezaevi haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Kobani olayları nedeniyle Ayla Akat Ata, Gültan Kışanak Sebahat Tuncel, Ayşe Yağcı ve Meryem Adıbeli Cezaevi'nden tahliye oldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Kampüs Cezaevi yerleşkesindeki cezaevlerinde dün öğlen yemeğinden zehirlenen 83 kişi tedavilerinin ardından taburcu edildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Kampüs Ceza İnfaz Kurumları’nda çok sayıda mahkum ve infaz koruma personeli yemekten zehirlendi.

Magazin

Ses sanatçısı Dilberay'ın hayatını merak eden okuyucular, Dilberay neden cezaevine girdi, kaç yıl hapis yattı, cinayet mi işledi? sorularının cevabını...

Haberde insan

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yaşayan 69 yaşındaki Muharrem Şeran, 1979 ve 1980 yıllarında yattığı cezaevinin kütüphaneye dönüştürüldüğünü duyunca, merak edip ziyaret...

Genel

Ünye F Tipi Kapalı Cezaevi’nde, dün gece çıkan koğuş yangınından 22 tutuklu ve 7 gardiyanın etkilendiği belirtildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır-Silvan karayolunda cezaevi ring aracının devrilmesi sonu arasında asker ve tutukluların da bulunduğu 7 kişi yaralandı.

DİYARBAKIR

İzmir’in Buca ilçesindeki Belenbaşı İlkokulu’nun yıkılan binasının yerine yapılan yeni okula, 12 Eylül darbesi sonrası Diyarbakır Cezaevi’nde işkence yapan Esat...

YEREL

Yerel seçim tarihinin yaklaşması ile DEM Partide aday adaylarının başvuru süresinin son gününde sürpriz bir isim adaylık başvurusu yaptı.

Genel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada "Şu anda gazetecilik faaliyeti nedeniyle cezaevinde bulunan kimse yok" dedi.

YEREL

Yargılandığı davada kendisine verilen hapis cezası onanan gazeteci Sıddık Güler, tutuklanarak cezaevine konuldu.

SİYASET

Edirne Cezaevinde olan Selahattin Demirtaş, yerel seçimler için, seçim tarihinde cezaevinde olmaları halinde tavırlarının belli olacağını söylediği öğrenildi.

Özel Haber