Eğil Haberleri

Eğil haberleri ve güncel Eğil gelişmeleri, Eğil ile ilgili tüm video, Eğil fotoğrafları ve Eğil haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


DİYARBAKIR

Güneydoğu'da özellikle yaz aylarında artan boğulma vakalarına karşı kurumlar çeşitli önlemler almaya devam ediyor. Bu kurumlardan biri de AFAD.

DİYARBAKIR

Tarih, kültür ve manevi değerleri ile ön plana çıkan Eğil ilçesinin turizm potansiyelinin geliştirilmesi amacıyla "Kırsal Turizm Tanıtım Günü" etkinliği...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Eğil Belediyesi ekiplerinin birlikte düzenlediği denetimlerde fosil yakıt kullandığı tespit edilen iki tekne mühürlendi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın en önemli inanç merkezlerinden biri olan Eğil ilçesi, kentin yeni turizm rotalarından bir olmaya aday.

DİYARBAKIR

Ramazan Ayının son Cuma günü kutlanan Kadir Gecesi nedeniyle, vatandaşlar peygamber kabirlerinin bulunduğu Eğil ilçesine adeta akın etti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde Belediye tarafından Cumhuriyet Meydanında verilen iftar yemeğine çok sayıda vatandaş katıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde geçtiğimiz gün kaya ve toprak kayması sonucu ulaşıma kapanan yol tekrar açıldı.

DİYARBAKIR

Karayolları ekipleri Eğil ilçesinde ulaşıma kapatılan yolun açılması için çalışmalarını sürdürüyor

CEGA ÖZEL

Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde bulunan tarihî antik gizli tünellerin sırları gün yüzüne çıkıyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde okul duvarına çizilen resminin önünde çocukların çektiği fotoğraf paylaşan Mauro İcardi, Diyarbakır Eğil'e davet edildi.

DİYARBAKIR

Dicle kıyısında yer alan konumu ve coğrafi koşulları ile tarih boyunca önemli bir yerleşim yeri olan Eğil’de, Eğil ve Dicle...

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Özel Haber