Kaptan Haberleri

kaptan haberleri ve güncel kaptan gelişmeleri, kaptan ile ilgili tüm video, kaptan fotoğrafları ve kaptan haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


Amedspor

Amedspor’un, 1 lige çıkmak için şampiyonluğun kapısını sonuna kadar aralamasından sonra her yerden teşekkür mesajları alıyor.

Amedspor

Amedspor Şampiyon olup 1. Lige yükselmesinin ardından, eski kaptanı Şehmus Özer gündem oldu. Peki Şehmus Özer kimdir, neden öldü? Şehmus...

DİYARBAKIR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'taki Diyarbakır temsilcisinde kaptan Gökhan'ın takımın ayrılmasının ardından yeni kaptan Onur Karabak seçildi.

CEGA ÖZEL

Mest Bakkal ile anlaşan şampiyonluğun en büyük adaylarından Amedspor, süresiz kadro dışı bırakılan kaptanı Gökhan Alsan’ı af edecek mi? Yanıtı...

CEGA ÖZEL

Amedspor’da, geçen hafta süresiz kadro dışı edilen kaptan Gökhan Alsan’ın takımdan uzaklaştırılmasının nedenine CEGA Medya ulaştı.

DİYARBAKIR

Amedspor’un efsane kaptanı Şeyhmus Özer’in ölümünün üzerinden bugün tam 7 yıl geçti. Kaza geçiren Özer’in cenazesine 24 saat sonra ulaşılmıştı.

CEGA ÖZEL

Amedspor'da süresiz kadro dışı bırakılan kaptan Gökhan Aslan'ın mazeretsiz antremana çıkmaması üzerine oyuncu hakkında işlem başlatıldı.

Özel Haber