Amedspor Şampiyon olup 1. Lige yükselmesinin ardından, Amedspor'un eski kaptanı Seşmus Özer sosyal medyanın gündemine oturdu. Özer gündme olmasının ardından arama motorlarında en çok aranan isimler arasınd ayer almaya başladı. Peki Şehmus Özer kimdir, neden öldü? Şehmus Özer hangi takımlarda oynadı? İşte ayrıntılar...

ŞEHMUS ÖZER NEDEN ÖLDÜ?

Amedspor'un TFF 1. Lig'e yükselmesinin ardından eski kaptan Şehmus Özer'i gündem oldu. Özer, 2016 yılında Elazığ'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Kulüp Başkanı Nurullah Eden ve Türkiye Futbol Federasyonu, Özer'in vefatı nedeniyle büyük üzüntü yaşadıklarını açıklamıştı. TFF, Ziraat Kupası karşılaşmasında Gençlerbirliği ile olan Amedspor maçını vefat haberi üzerine ertelemişti.

Şehmus Özer kimdir, neden öldü? Şehmus Özer hangi takımlarda oynadı?

Amedspor için, Almanya’dan yola çıktılar Amedspor için, Almanya’dan yola çıktılar

ŞEHMUS ÖZER KİMDİR?

Şehmus Özer, futbol kariyerinde Malatyaspor, Kayserispor, Gümüşhanespor, Mardinspor, Karşıyaka, Altay, Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediyespor, Şanlıurfaspor ve Altay gibi birçok önemli takımda forma giymişti. 2014 yılından itibaren ise Amed Sportif'te kaptanlık görevini üstleniyordu.

Özer'in ani vefatı futbol camiasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Birçok kulüp ve futbolsever, sosyal medya hesapları üzerinden Özer'e veda mesajları paylaşarak onun ardından duydukları üzüntüyü dile getirdiler.

Editör: Ayşegül Yaşar