Kesk Haberleri

kesk haberleri ve güncel kesk gelişmeleri, kesk ile ilgili tüm video, kesk fotoğrafları ve kesk haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, KESK Şubeler Platformu, Ticaret Borsası ve NAR-DER yöneticilerini ağırladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Şubeler Platformu, bu haftaki eylemlerini 8 Mart dolayısıyla kadınların uğradığı eşitsizliklere dikkati çekerek, mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.

DİYARBAKIR

Amed Şubeler Platformu, Diyarbakır’da kamu emekçilerinin ihraç edilmesinin önünü açan 35’inci maddenin iptal edilmesi talebini yineledi.

Genel

KESK'in yeni Eş Genel Başkanları Ayfer Koçak ile Ahmet Karagöz oldu.

Genel

KESK İzmir Kadın Meclisi, artan erkek şiddeti ve cezasızlık politikalarına dikkat çekerek, İstanbul Sözleşmesi’nin feshinin iptalini, şiddet ve tacizle mücadelede...

Genel

Memur maaşı zamlarına tepki gösteren KESK İzmir Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Bülent Karakaş, “Enflasyon oranında artış demek dünyanın her yerinde...

DİYARBAKIR

KESK Diyarbakır Şubeler Platformu, kamu emekçilerinin ihraç edilmesinin önünü açan 35’inci maddenin iptali taleplerini yineledi.

GÜNDEM

TÜİK’in enflasyon verilerine tepki gösteren KESK Adana Şubeler Platformu, “İnsanca yaşamaya yetecek bir ücret, güvenceli iş, adil bir vergi sistemi...

DİYARBAKIR

 Diyarbakır'da Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) öncülüğünde "bütçe" mitingi düzenlendi

DİYARBAKIR

KESK’in Diyarbakır İstasyon Meydanı’ndaki “Emekten yana demokratik halk bütçesi istiyoruz” mitingi başladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valiliği, yarın Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonunun (KESK), İstasyon Meydanındaki mitingi nedeniyle bu akşamdan itibaren kapanacak yolları duyurdu.

DİYARBAKIR

KESK, “Emekten yana demokratik halk bütçesi istiyoruz” talebiyle 2 Aralık’ta İstasyon Meydanı’nda yapılacak mitinge katılım çağrısı yaptı.

Özel Haber