Türkiye Haberleri

türkiye haberleri ve güncel türkiye gelişmeleri, türkiye ile ilgili tüm video, türkiye fotoğrafları ve türkiye haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


Genel

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah görüşmesinde iki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı.

Genel

Türkiye'de TikTok'un erişimine engel getirilmesi amacıyla yasa tasarısı hazırlandığı bildirildi.

Ekonomi

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, “Türkiye, dünyada gelir eşitsizliği sıralamasında Meksika, Şili ve Kosta Rika’dan sonra dördüncü sırada” dedi.

Genel

Türkiye’de aşırı sıcak güneyde beklenirken kuzeyde gerçekleşti. Bugün Türkiye genelinde en yüksek sıcaklık Artvin ile Trabzon’da ölçüldü.

DİYARBAKIR

Türkiye Futbol Federasyonu,  2. Lig 37. hafta ve  3. Lig 30. hafta müsabakaları arasından TFF YouTube kanalı aracılığıyla yayınlanacak olan...

Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanlığı’nca hayata geçirilen Mardin-Ceylanpınar Ana Kanalı, Şanlıurfa ve Mardin’in verimli ovalarının yanısıra komşu ülkelere de fayda sağlayacak.

Ekonomi

Türkiye’de Mart ayında yıllık enflasyon yüzde 68,5 oldu Bu oran tüm Afrika ülkelerindeki enflasyon oranlarından daha yüksek olarak istatistiki verilere...

Eğitim

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Erol Özvar, Türkiye'de bulunan yabancı öğrenci sayısının 300 bini geçtiğini söyledi.

DÜNYA

AB Konseyi Başkanı Charles Michel, “Türkiye ile olumlu bir ilişki kurmak istiyoruz. Bu ülke ile istikrarlı ilişkiler geliştirmek istiyor ve...

GÜNCEL

Kızılgoncalar dizinde konu olan Ötanazi, tartışmalı bir konudur. Peki, Ötanazi nedir ve hangi ülkelerde yasal?

CEGA ÖZEL

Nesli tükenmekte olan boynuzlu iki baykuş kent merkezinde görüldü. O yer neden baykuşların ilgisini çekiyor?  Baykuş hakkında uzmanlar ne diyecek?

SİYASET

Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek. Peki oy kullanırken hangi adımları takip edeceğiz?

Özel Haber