Yürüyüş Haberleri

yürüyüş haberleri ve güncel yürüyüş gelişmeleri, yürüyüş ile ilgili tüm video, yürüyüş fotoğrafları ve yürüyüş haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


Šanliurfa
YEREL

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde kırsal alandaki meraların satıldığını iddia eden Büyükkarakuyu Mahallesi sakinleri, protesto yürüyüşü düzenledi.

YEREL

Siirt’te, hekimlerinde katılımıyla İsrail saldırısı altındaki Filistin halkı için yürüyüş düzenlendi.

YEREL

Van'da görev yapan sağlık çalışanları, Filistin'e yapılan saldırılara dikkat çekmek amacıyla başlattıkları sessiz yürüyüşlerine bu hafta da devam etti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, Filistin’e destek için Dicle Üniversitesi öğrencileri ve sağlık çalışanları, sesiz yürüyüş yapacak ve 4 dilde açıklama ile seslerini duyuracak.

CEGA ÖZEL

Diyarbakır’da, Yedihilal derneği tarafından 3-13 yaş arasındaki çocukların katılacağı ve İsrail’in protesto edileceği bir yürüyüş düzenlenecek. 

DİYARBAKIR

Diyarbakır Barosu eski Başkanı Tahir Elçi cinayetinin aydınlatılması için hukuki mücadele sürerken, Elçi’nin katledilişinin 8’inci yıldönümünde adliye önünden Dört Ayaklı...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valiliği, kentteki "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" etkinlikleri kapsamında yapılacak yürüyüşü yasaklandığını duyurdu.

Özel Haber