Ferit Aslan

Şampiyon Amedspor’da sosyal medyada gösterilen yoğun ilgi, ulusal spor medyasını Amedspor ile ilgili inanılması güç haberler yapmasına neden oluyor. Medyaya göre Ronalda’nun Amedspor’a, “Evet” demiş.

Amedspor, biri Muşlu iki futbolcu ile anlaştı Amedspor, biri Muşlu iki futbolcu ile anlaştı

Bu sezon TFF Trendyol 1. Liginde mücadele edecek olan Amedspor’da, Kongre hazırlıklarına yapılırken, daha teknik direktör ile anlaşmayan Amedspor için ulusal spor medyası akla hayale gelmeyecek haberler yazmaya başladı. 

Whatsapp Image 2024 05 10 At 14.51.34 (5)Her yıl transfer sezonunda yaptıkları uçuk haberlerle gündeme gelen spor medyasının bu haberlerinden bu yıl Türkiye’de ve dünyada önemli bir kitlesi olan Amedspor’da nasibini aldı. 

Fotospor Gazetesinin haberine göre, Amedspor ilk sezon ligde tutunacak, ikinci sezon Play Off oynayacak ve üçüncü sezon Süper lige çıkacak. Daha Kongresini yapamayan Amedspor’un transfer çalışmalarına başlatan ulusal spor medyasına göre, şimdiye kadar görüşme yapılan oyuncular ise şöyle sıralandı:

Stadyum Ve Gökyüzü 1Niezgoda: 5 kez Polonya milli takımında oynadı. En son ABD'nin Portland takımında forma giydi.


Alex Teixeira: Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giydi.

Bruno Peres: Şampiyonluk sezonunda Trabzonspor'da oynadı.


Lys Mousset. Fransa U-21 takımında forma giydi. En son Bochum'da oynuyordu.


Javier Pastore: 25 kez Arjantin Milli Takımı'nda forma giydi. En son Qatar SC'de oynuyordu.


Ronaldo, Flamengo'dan Japonya'nın Shimuzu takımında transfer oldu. Kısa süre önce sözleşmesini feshetti. Şu anda serbest oyuncu statüsünde. Amedspor'un teklifine evet dedi.

Editör: Ferit Aslan