Sayılı günlerin kaldığı 2024 yılında güzellik ve moda ile iglili tahminler açıklandı.

Pinterest, güzellik, moda ve daha pek çok alanda 2024 trendlerine ilişkin tahminlerini paylaştı. Trend raporuna göre gelecek yıla devasa aksesuarlar, mavi göz makyajı ve "büyükbaba stili" hakim olacak.

KİŞİSEL BAKIM

Ücretsiz fotoğraf kişisel bakım ritüelini yapan kadın

Önümüzdeki yıl vücut bakımının oldukça popüler olacağı tahmin ediliyor. Her yaştan kişinin rağbet göstereceği kişisel bakım sayesinde lüks losyon kullanımı ve ev içi SPA deneyimlerini ikiye katlanacak.

RETRO ÖN PLANDA

küçük çocuk tutan kıdemli ücretsiz fotoğraf

''büyükbaba stili'' (grandpacore) 2024 yılında yükselişe geçecek. Sokak stilinde retronun ön plana çıkacağı, şık hırkaların ve özgün parçaların oldukça trend olacağı düşünülüyor.

MAKYAJDA MAVİ TARZ

Gelecek yılın güzellik trendleri arasında ''Aquamarin makyajı'' yer alıyor. 80'li ve 90'lı yıllarda altın çağını yaşayan renkli farlarda geri dönüş olacak.

Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli? Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli?

ONLARI HER YERDE GÖRMEYE BAŞYALACAĞIZ

Önümüzdeki yıl dikkat çekici ve cesur stil trend olacak.Aksesuarlar devasa olacak. Kabarık saçları ve oversize parçaları her yerde görmeye başlayacağız.

KURDELE DETAYLARINA DOYULACAK

Dünya AIDS Günü sembolü olan küpe takan kadının fotoğrafı

2024 yılında kıyafetler, ayakkabılar, saçlar ve hatta mücevherler, kurdele detaylarına doyacak.

DIY GERİ DÖNÜYOR

''Kendin yap''ın kısaltılmışı olarak telafuz edilen (DIY) geri dönüyor. Sıfır atık ve sürdürülebilir adımlar önem kazanacak. Eski kumaşları değerlendirerek yeni kıyafetler yaratmak oldukça trend olacak. 

(NTV)


 

Editör: EYYUP KAÇAR