Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli? Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli?

Perşembe akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen Kara dizisinin konusu ve kadrosu merak konusu oldu. Kara dizisi; hayatını çalanlardan intikam almak isteyen Kara ile yolu onunla tesadüfen kesişen Zeynep’in heyecan dolu hikayesini anlatıyor. Peki Kara dizisinin konusu nedir? Kara dizisinde hangi oyuncular rol alıyor? İşte Kara dizisinin konusu ve kadrosu hakkında bilgiler…

KARA DİZİSİ KİMLER OYNUYOR?

Most Production’ın yapımını üstlendiği Kara dizisi, oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Başrollerini Öykü Karayel ve İlker Kaleli’nin paylaştığı dizide, Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç ,Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi usta isimler yer alıyor. Kara dizisinin yönetmenliğini Ender Mıhlar yaparken, senaryosunu Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay kaleme alıyor.

KARA DİZİSİNİN KONUSU NE?

Kara dizisi, 1998 yılında yaşanan bir olayın sonuçlarını konu ediyor. Ünlü bir ekonomi profesörü olan Rauf Çınar’ın eşi Elif Çınar, evlerine giren Necip Talan adlı hırsız tarafından öldürülür. Bu olay, hem Çınar hem de Talan ailelerinin hayatlarını altüst eder. Rauf Çınar’ın kızı Zeynep Çınar, annesini kaybederken, Necip Talan’ın oğlu Akay Talan da babasını kaybeder. Akay Talan, kimliğini değiştirerek Kara adını alır ve bizden çalanlardan çalarak intikam yemini eder. Zeynep Çınar ise yurt dışında eğitim görür ve bitki sevgisiyle belgeseller yapmaya başlar. Bu iki farklı dünyadan gelen insanın tek ortak noktası, o gecedir. Hayat, onları bir araya getirir ve aşk kıvılcımları çakar. Ancak gerçekler ortaya çıktığında, bu aşkın geleceği ne olacaktır? Kara, o geceyi aydınlatmak için hayatının soygununu yaparken, Zeynep gerçekleri kabul edebilecek midir? Aşk mı, gerçekler mi galip gelecektir?

Editör: Ayşegül Yaşar