37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi

Yapımını Most Production'ın üstlendiği yeni SHOW TV dizisi "Kara" perşembe akşamları izleyicinin karşısına çıkıyor. İzleyiciler "Kara dizisinin Zeynep'i Öykü Karayel kimdir? Öykü Karayel kaç yaşında, aslen nereli?" sorularının yanıtlarını aramaya başladı. İşte detaylar...

ÖYKÜ KARAYEL KİMDİR?

Öykü Karayel, 20 Ağustos 1990 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olan Karayel, tiyatro hayatına Tiyatro Krek’te başladı. 2010 yılında “Güzel Şeyler Bizim Tarafta” adlı oyunda Ayşe rolünü oynayan Karayel, bu rolüyle 16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde "Efes Özel Ödülü"nü ve "Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Genç Yetenek Ödülü"nü kazandı.

ÖYKÜ KARAYEL’İN DİZİ VE FİLM KARİYERİ

Öykü Karayel, televizyon kariyerine 2011 yılında Kuzey Güney dizisinde Cemre karakteriyle adım attı. Bu dizide Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy gibi ünlü isimlerle birlikte rol alan Karayel, geniş bir hayran kitlesi edindi. Karayel, daha sonra Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Bana Artık Hicran De, Kalp Atışı, Muhteşem İkili, Atiye gibi dizilerde yer aldı. Karayel, ayrıca Bulantı, Nefesim Kesilene Kadar, Körfez, Koyu sarı gibi sinema filmlerinde de rol aldı.

ÖYKÜ KARAYEL’İN ÖZEL HAYATI

Öykü Karayel, 1.63 boyunda ve Başak burcudur. 2018 yılında şarkıcı Can Bonomo ile evlenen Karayel, 2021 yılında ilk çocukları Roman’ı dünyaya getirdi.

Editör: Ayşegül Yaşar