Duygusal derinliği ve sürükleyici hikayesiyle “Korkma Ben Yanındayım”, ekran macerasına başlamak üzere. Yayınlanan tanıtımlarla zaten dikkatleri üzerine çeken dizi, aile bağlarını, gençlik dramını ve beklenmedik olayları işleyerek izleyicilere unutulmaz anlar vaat ediyor.

Gülben Ergen gümbür gümbür geliyor Gülben Ergen gümbür gümbür geliyor

KORKMA BEN YANIDAYIM DİZİSİNİN  OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Yönetmen Merve Çolak ve senarist Erkan Birgören’in önderliğinde, Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen, Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Eren Ören, Serhat Özcan, Erdem Kaynarca, Doğaç Yıldız, İpek Türktan gibi yetenekli isimlerden oluşan kadro, karakterlerine hayat verecek.

KORKMA BEN YANIDAYIM DİZİSİNİN KONUSU NE?

Dizinin merkezinde, Ulusözler Koleji’nin burslu öğrencisi İnci’nin (Nilsu Berfin Aktaş) hikayesi yer alıyor. Okul sahibinin oğlu Mert (Eren Ören) ile yaşadığı beklenmedik hamilelik, İnci ve ailesinin hayatını altüst ediyor. Ailelerin ve gençlerin hayatını sonsuza dek değiştirecek bu olay, izleyicilere duygusal bir yolculuk sunacak.

9 Mart’ta ilk bölümüyle ekranlara gelecek olan “Korkma Ben Yanındayım”, karakterlerin derinliklerini ve konunun ayrıntılarını paylaşarak izleyicileri hemen hikayenin içine çekecek.

Editör: Ayşegül Yaşar