Murat Ünalmış oğlunu kucağına aldı Murat Ünalmış oğlunu kucağına aldı

MasterChef Türkiye All Star 2023 sezonu, yarın akşam sona erecek. Aylar süren zorlu yarışmanın ardından finale kalan Tahsin Küçük ve Esra Tokelli, şampiyonluk için son kez mutfakta ter akıtacak. MasterChef Türkiye All Star finali, izleyicilerin merakla beklediği bir program olacak. Peki, MasterChef finali ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, MasterChef Türkiye All Star finali hakkında tüm detaylar…

MASTERCHEF ALL STAR FİNALİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

MasterChef Türkiye All Star 2023 sezonunun finali, 7 Ocak 2024 Pazar akşamı saat 20.00’de TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Finalde, Tahsin Küçük ve Esra Tokelli, ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun belirlediği üç ayrı menüyü yapacak. Yapılan yemekler, jüri üyeleri tarafından puanlanacak ve en yüksek puanı alan yarışmacı, MasterChef Türkiye All Star 2023 sezonunun şampiyonu olacak.

MASTERCHEF FİNALİSTLERİ KİMLER OLDU?

MasterChef Türkiye All Star 2023 sezonunda finale kalan iki isim, 6 Ocak Cumartesi akşamı belli oldu. Yarı finalde, Tahsin Küçük, Hasan Yılmaz ve Esra Tokelli, birbirinden zorlu üç aşamadan geçti.

Tahsin, Hasan ve Esra'nın yarıştığı yarı finalde talihsiz bir şekilde elenen isim Hasan oldu. Böylelikle MasterChef finalinde yarışacak olan iki isim Tahsin ve Esra oldu.

Editör: Ayşegül Yaşar