MasterChef All Star’da yeni bölümde yarışmacılar, Türk Devletleri Teşkilatı ülkelerinden yemek yaparak şefleri etkilemeye çalışıyor. Kırmızı ve mavi takım olarak ayrılan yarışmacılar, dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya mücadele ediyor. Ancak bu akşam sadece dokunulmazlık değil, çok daha fazlası var. . Peki, MasterChef'te Sezonun ikinci altın kaşığını kim aldı? MasterChef'te altın kaşık nedir, neden atılır? İşte, konuya ilişkin detaylar...

MASTERCHEF ALTIN KAŞIĞI KİM ALDI?

Masterchef'in yeni bölüm fragmanında Danilo Şef'in elinde altın kaşık olduğu görüldü. Somer Şef "Sadece dokunulmazlık değil çok daha fazlasını kazanan tabak, Masterchef All Star'ın 2. altın kaşığını alan yarışmacı..." ifadesini kullanırken Danilo Şef'in altın kaşığı attı görüldü. Şefler tarafından yapılan değerledirmeler sonucunda Hasan'ın tabağı altın kaşığa layık görülerek, kaşık attırdı.

MASTERCHEF KAŞIK ATMA NEDİR?

Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli? Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli?

MasterChef’te altın kaşık, yarışmacılara verilen çok özel bir ödül. Altın kaşık, şeflerin yarışmacıların yemeklerini çok beğendiğini ve onlara saygı duyduğunu gösteren bir jest. Aşçılık dünyasında sıklıkla kullanılan kaşık atmak, öğrencilerin gururlanmasını sağlayan bir hareket. Bir şef, kaşık atıyorsa, o yemeği mükemmel bulduğu ve yarışmacının kendisinden öğrenebileceği bir şey olmadığı anlamına geliyor. 

Editör: Ayşegül Yaşar