Amedspor'u 11 yıl sonra 1. Lige çıkaran teknik direktör olarak adını yazdıran Mesut Bakkal, yönetim ile anlaşamaması nedeniyle veda mesajı yayımladı. 

Amedspor'da Traore yine boş geçmedi Amedspor'da Traore yine boş geçmedi

"Sevgili Diyarbakır ve Amedspor camiası:" diye mesajına başlayan Mesut Bakkal, geçmişte yakından takip ettiği Amedspor camiasına devre arasında yapılan teklif ile seve seve geldiğini belirtti.

P H O T O 2024 06 04 15 29 10Mesajında, ailecek hem Diyarbakır hem de Amedspor camiasını çok sevdiklerini söyleyen Bakkal, Diyarbakır ve Amedspor camiasının 11 yıldır hasretle beklediği şampiyonluk sevincini kentte ve camiaya yaşatmanın gururunu herkes ile birlikte yaşadık ve yaşayacaklarını söyledi. Bakkal, mesajında devam ile şöyle dedi:

"Ama, bazen her şey istediğimiz gibi gitmiyor, hem Amedspor yönetimi hemde ben ve ekibim çok istememize rağmen yeni sezon için anlaşamadık ve dostane bir şekilde ayrıldık. Yarım sezonda yarattığımız büyük başarı ile desteklerini esirgemeyen başta Amedspor yönetimi, kentteki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve değerli Amedspor camiasına teşekkür ederim."

Editör: Ferit Aslan