Mesut Bakkal Haberleri

Mesut Bakkal haberleri ve güncel Mesut Bakkal gelişmeleri, Mesut Bakkal ile ilgili tüm video, Mesut Bakkal fotoğrafları ve Mesut Bakkal haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


CEGA ÖZEL

Mesut Bakkal’ın eşi Ayla Bakkal, Amedspor ile Mesut hocanın devam etmesi durumunda Diyarbakır’da ev tutacaklarını söyledi.

SPOR

Amedspor'un başına geçtikten sonra önemli bir başarı yakalayan Teknik Direktör Mesut Bakkal, galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

DİYARBAKIR

Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde 24 Erzincanspor'u farklı mağlup eden Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, maç sonrası Cega...

SPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor, devre arasında teknik direktör değişikliğine giderek takımın başına tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal’ı getirmişti. Ligin ikinci yarısında...

Amedspor

Amedspor futbolcuları teknik direktörleri Mesut Bakkal'a doğum günü pastası kesti. Bakkal, Amedspor'u çalıştırdığı için çok şanslı olduğunu söyledi.

DİYARBAKIR

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Arnavutköyspor'u 5-1 yendikleri maç sonrası Cega Medya'ya konuştu. Bakkal, "Adım adım , maç maç gidiyoruz"dedi.

DİYARBAKIR

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Uşakspor karşısında alınan 8-0'lık galibiyet sonrasında Cega Medya'dan Ferit Aslan'a konuştu.

DİYARBAKIR

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, coşkulu Amedspor taraftarıyla kazanmanın çok keyifli olduğunu söyledi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır temsilcisinde forvet Berk İsmail Ünsal’ın gribal enfeksiyon dolayısıyla Sarıyer maçında oynamayabilir.

Özel Haber