Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Nevrigül Alan cinayetinin sır perdesi aralanmaya çalışılıyor. Nevrigül Alan’ın kız kardeşi Nazmiye Tutaner, ablasının ölümüne neden olan kişileri ve olayın detaylarını anlatıyor. Ancak Nazmiye Tutaner’in söyledikleri ve yaptıkları hem izleyicileri hem de ailesini şoke ediyor. Peki, Müge Anlı Nazmiye kimdir? Nevrigül Alan cinayeti çözüldü mü, Nevrigül Alan’ın kardeşi Nazmiye olayı nedir? İşte merak edilenler…

NEVRİGÜL ALAN KİMDİR?

Nevrigül Alan, 22 yaşında, evli ve iki çocuk annesiydi. Bursa’nın Gemlik ilçesinde yaşayan Nevrigül Alan, 2 Eylül 2023 tarihinde çocuğunu almak için evden ayrıldıktan sonra kayıplara karıştı. Ailesi, Nevrigül Alan’ın kaybolmasından sevgilisi olduğu iddia edilen Doğan Aydın’ı sorumlu tuttu. Nevrigül Alan’ın cesedi, kaybolmasının 47. gününde, 18 Ekim 2023 tarihinde bir zeytinlikte asılı halde bulundu. Olay yerinde yapılan incelemede, Nevrigül Alan’ın intihar etmediği, boğularak öldürüldüğü ve daha sonra ağaca asıldığı belirlendi.

NAZMİYE TUTANER KİMDİR?

Nazmiye Tutaner, Nevrigül Alan’ın kız kardeşidir. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Nazmiye Tutaner, ablasının ölümüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nazmiye Tutaner, ablasının para karşılığı başka erkeklerle birlikte olduğunu, eniştesinin bundan haberdar olduğunu ve ablasından para istediğini iddia etti. Ayrıca Nazmiye Tutaner, ablasının sevgilisi Doğan Aydın tarafından tecavüz edilerek öldürüldüğünü de öne sürdü. Nazmiye Tutaner’in fevri tavırları ve davranışları ise hem ailesini hem de izleyicileri şaşırttı.

NAZMİYE TUTANER’DEN SKANDAL MESAJ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında güvenlik görevlisi olarak çalışan Yılmaz Karaman’a mesaj atan Nazmiye Tutaner, gündeme bomba gibi düştü. Müge Anlı, Nazmiye Tutaner’in Yılmaz Karaman’a nasıl mesaj attığını ve ne yazdığını canlı yayında okudu.

Nazmiye Tutaner’in Yılmaz Karaman’a “Sen ne bekliyorsun? Ya çok beğendim seni Nazmiye, o yüzden sana sarılmak için bir bahane mi arıyorum desin?” diye yazdığı ortaya çıktı.

Müge Anlı ise bu duruma çok sinirlenerek Nazmiye Tutaner’e tepki gösterdi. “Siz kadınsınız. Kadın dediğin bir durur. Erkek gelir. Saldırılmaz” diyen Müge Anlı, Nazmiye Tutaner’in elin adamına nasıl mesaj atabildiğini sordu.

NEVRİGÜL ALAN CİNAYETİ ÇÖZÜLDÜ MÜ?

Nevrigül Alan cinayetinin aydınlatılması için çalışmalar devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıkan yeni bilgiler ve tanıklar sayesinde olayın perde arkası yavaş yavaş aydınlanmaya başladı.

Nevrigül Alan’ın ölümüyle ilgili baş şüpheliler ise sevgilisi Doğan Aydın ve kız kardeşi Nazmiye Tutaner olarak gösteriliyor. Olayın aydınlanması için savcılık ve polis ekipleri titiz bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: Özgür Ayaydın