Ölümlü Dünya 2, komedi türündeki bir film. Film, 5 yıl önce vizyona giren ve büyük beğeni toplayan Ölümlü Dünya filminin devamı niteliğinde. Film, Taff Pictures yapımı, Timur Savcı ve Cemal Okan’ın yapımcılığını, Ali Atay’ın yönetmenliğini üstleniyor. Filmde, Ali Atay’ın yanı sıra Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak, Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ve Reha Özcan gibi ünlü oyuncular rol alıyor.

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2’NİN KONUSU

Ölümlü Dünya 2, bir aile işletmesi olan kebapçı dükkanının sahibi olan Mermer Ailesi’nin maceralarını anlatıyor. Mermer Ailesi, aslında bir suikastçı ailesidir ve dünyanın en tehlikeli suçlularıyla mücadele etmektedir. Filmde, Mermer Ailesi’nin yeni düşmanları, yeni dostları ve yeni maceraları izleyiciye sunuluyor. Film, hem aksiyon hem de komedi unsurları içeriyor.

Yeşilçamın sevilen ismi yoğun bakıma alındı Yeşilçamın sevilen ismi yoğun bakıma alındı

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2, VİZYONA NE ZAMAN GİRİYOR?

Ölümlü Dünya 2, 3 Aralık Pazar günü sinemalarda gösterime girecek. Film, vizyona girmeden büyük bir ilgi gördü ve bu yılın en çok ön satışı yapılan Türk yapımı oldu. Film, hem sinemada hem de dijital platformlarda izlenebilecek. Ölümlü Dünya 2’yi kaçırmayın!

Editör: Ayşegül Yaşar