Amedspor için, Almanya’dan yola çıktılar Amedspor için, Almanya’dan yola çıktılar

Ferit Aslan

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta  şampiyonluğunu ilan etmesi beklenen Amedspor, kupasını alamayacak. 

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, TFF’nin kurullara göre şampiyonluğun matematiksel olarak garantilenmemesi nedeniyle kupayı göndermediğini belirterek, kupalarını önümüzdeki sezonun ilk maçında alacaklarını söyledi. 

Sezon başında Amedspor camiasının yerinin 2. Lig olmadığını defalarca söylediğini ve şampiyonluk sözü verdiğini hatırlatan Amed Iğdir 8Başkan Elaldı, bugün oynanacak Menemenspor maçından sonra şampiyon olup, 1 yıldır bulundukları 2. Lige veda edeceklerini söyledi. 

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, CEGA Medya’ya yaptığı açıklamada, Iğdır maçında satılan sahte bilet ve korsan bilet olayını ortadan kaldırıp Amedspor taraftarlarını mağdur etmemek için bu kez tek noktadan bilet satışının yapıldığını hatırlattı. 

P H O T O 2024 03 01 18 12 33Dün satmaya başladıkları biletlerin halan satıldığını söyleyen Elaldı, “Bir grup izdiham yaratarak insanları mağdur ettiler. Hale bilet satışı stadyumun önünde satılıyor. Bu gruplara taraftarlarımızın bugün stadyumda kargaşa ve olay çıkarmamasına izin vermemesini istiyoruz” dedi.

Editör: Ferit Aslan