Survivor All Star, 2024 yılında ekranlara döndü. Yarışmanın yeni sezonunda, geçmiş yıllarda Survivor’da yer almış ünlü isimler tekrar ada macerasına atıldı. Bu isimlerden biri de Sema Aydemir oldu. Sema Aydemir, Survivor All Star’ın yeni yarışmacısı olarak ilan edildiğinde, hem hayranları hem de rakipleri tarafından merak edildi. Sema Aydemir, hem sporcu hem de anne kimliğiyle, Survivor’da neler yapacağı konusunda heyecan uyandırdı.

SEMA AYDEMİR KAÇ YAŞINDA? OLİMPİYAT BAŞARILARI 

Sema Aydemir, 17 Ağustos 1985 tarihinde dünyaya geldi. 400 m engelli branşıyla tanınan Türk eski kısa mesafe koşucusu olan Sema Aydemir, uluslararası alanda birçok başarıya imza attı. 2012 Londra Olimpiyatları’nda 4x400 m Milli takımında yer alan Sema Aydemir, aynı yıl Helsinki Avrupa Şampiyonası’nda da 400 m engelli ve 4x400 m bayrak yarışında mücadele etti. Sema Aydemir, 400 m engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara’da yapılan yarışta 56.62 sn’lik derecesiyle elde etti.

Sema Aydemir, spor hayatının yanı sıra, özel hayatıyla da gündeme geldi. 2004 Atina Olimpiyat Oyunları’nda bronz madalyası bulunan Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile 2016 yılında boşanan Sema Aydemir, bu evlilikten Ali Aydemir Apak adında bir oğlu sahibi oldu. Sema Aydemir, 4 kız kardeşe sahiptir; bir ablası, bir küçük kardeşi, bir ikizi vardır. İkizi Seda Ocak ile birlikte Survivor 2022: All Star yarışmasına katılan Sema Aydemir, ikiz kardeşiyle birlikte adada kalmayı başardı.

SEMA AYDEMİR SURVİVOR’DA NELER YAPTI?

Sema Aydemir, Survivor’da ilk kez 2017 yılında ünlüler kadrosunda yer aldı. Yarışmanın 15. haftasında elenen Sema Aydemir, performansı ve kişiliğiyle izleyicilerin beğenisini kazandı. Sema Aydemir, 2018 yılında da Survivor’da ünlüler takımında yarıştı.

Murat Ünalmış oğlunu kucağına aldı Murat Ünalmış oğlunu kucağına aldı

Sema Aydemir, 2022 yılında Survivor 2022: All Star yarışmasına katıldı. Bu sefer ikiz kardeşi Seda Ocak ile birlikte yarışan Sema Aydemir, adada kalmayı başardı. Sema Aydemir, Survivor 2022: All Star yarışmasında, hem fiziksel hem de zihinsel olarak güçlü bir performans sergiledi.

Sema Aydemir, 2024 yılında Survivor All Star’ın yeni yarışmacısı olarak seçildi.

Editör: Ayşegül Yaşar