TFF 2. lig Beyaz Grupta Diyarbakır’da seyircisiz oynanacak olan Diyarbekirspor-Bursaspor maçı hangi kanal yayınlayacağı belli oldu. Detaylar haberimizde…

Diyarbekir1 001ÖNCE BURSAPOR’A YASAK, SONRA GÜNÜ DEĞİŞTİRİLDİ

Diyarbakır’da, daha önce hafta sonu oynanması beklenen Diyarbekirspor- Bursaspor maçı için önce Diyarbakır il Spor Kurulu, Bursaspor taraftarı için yasak kararı aldı. Yasak kararının ardından Pazar günü oynanması beklenen maçın tarihi değiştirildi ve maç Salı gününe alındı. 

DİYARBEKİRSPOR TARAFTARINA DA YASAK GELDİ

Ligden düşmesi kesinleşen Bursaspor taraftarına getirilen yasak ve ardından maçın tarihinin değiştirilmesinden sonra bir yasak kararı da Diyarbekirspor taraftarı için alındı. Diyarbakır İl Spor Kurulu, aldığı ikinci bir karar ile her hangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için güvenlik gerekçesiyle Diyarbakır’daki maçı Diyarbekirspor taraftarlarına da da yasakladı. 

Diyarbekirspor'un transferine belediye başkanı engel oldu Diyarbekirspor'un transferine belediye başkanı engel oldu

Diyar2MAÇI TFF KANALI YAYINLAYACAK

Alınan kararlar ile her iki takımın taraftarlarına yasaklanan ve seyircisiz oynanacak olan Diyarbekirspor-Burasspor maçını TFF Youtube kanalı yayımlama karara aldı. Her iki takımın taraftarları, 30 Nisan salı günü saat 13.00’te başlayacak olan maçı TFF Youtube kanalından izleyebilecekler. 

Editör: Ferit Aslan