Ferit Aslan

Amedspor için Diyarbakır’dan Soma’ya gelen tek kadın STK başkanı olan Özlem Külahçı Tanaman, maçtan sonra Amedspor bayrağı ile Soma’da şampiyonluk turu attı. 

Whatsapp Image 2024 04 29 At 20.21.47 (1)Diyarbakır’dan özel uçak ile İzmir’e oradan karayolu ile Soma’ya geçen STK başkanları arasında sadece 2 kadın yer aldı. DTSO Meclis Başkanı ve iş kadını Nevin İl ve DOGÜNKAD Başkanı Özlem Külahçı Tanaman Amedspor’un şampiyonluk maçı için Soma’ya gelerek takıma destek verdi. 

Whatsapp Image 2024 04 29 At 20.21.47 (2)Amedspor’un maçı alıp şampiyonluk turu atması ile birlikte Külahçı ve İl, araçlarında Amedspor bayrağı taşıyarak önce Soma sokaklarında şampiyonluk turu attılar.  Dönüş yolculuğunda uçakta konuşan Özlem Külahçı Tanaman, şunları söyledi:

Whatsapp Image 2024 04 29 At 20.21.47

Amedspor için, Almanya’dan yola çıktılar Amedspor için, Almanya’dan yola çıktılar

“Kutsal bir enerji ortaya çıktı. Amed’ten İzmir’e, İzmir’den Soma’ya, Manisa’ya kadar herkes bir yürek olmuştu. Bu enerjinin sonunda şampiyonluğu aldık. Amed’te karnaval etkisi yaratan bütün takıma, başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz çok yaşa Amedspor.” 

Editör: Ferit Aslan