Sosyal medya fenomeni Kooperatif dolandırıcılığı suçlamasıyla gözaltına alındı. Banu parlak .gözaltına alındıktan sonra arama motorlarından sorgulanmaya başlandı. Peki Banu parlak kimdir, ne iş yapıyor, neden gözaltına alındı? Tüm bu sorualrın detaylarını sizler için derledik. İşte detaylar...

BANU PARLAK KİMDİR?

37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi

Banu Parlak, 1987 yılında Kastamonu’da doğdu. Sosyal medya uygulaması Instagram’da araba içinde yaptığı şarkılı paylaşımlarla fenomen oldu. Daha sonra “Narin Yarim” adlı single çalışmasıyla müzik kariyerine adım attı. 2017 yılında Okan Öztürk ile evlendi. Çiftin bu evlilikten bir kızı oldu. Ancak Okan Öztürk ve Banu Parlak, 2018 yılında boşandı. Banu Parlak, 35 yaşındadır.

BANU PARLAK NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Banu Parlak, 3 Kasım 2023 tarihinde İstanbul Havalimanı’na giderken uygulama noktasında durduruldu. Burada GBT kontrolü yapılan Banu Parlak’ın kooperatif dolandırıcılığı suçundan Küçükçekmece 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından hakkında arama kararı olduğu görüldü. Parlak, işlemleri için Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne sevk edildi.

Banu Parlak’ın kooperatif dolandırıcılığı suçlamasıyla ilgili detaylar henüz bilinmiyor. Ancak Parlak, son günlerde Dilan Polat ve Engin Polat çiftiyle yaşadığı sorunlarla da gündeme gelmişti.

Dilan Polat ve Engin Polat, vergi usul kanununa muhalefet, yasa dışı bahis, resmi evrakta sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçlarından gözaltına alınmıştı.

Banu Parlak, sosyal medya hesabından Dilan Polat’ın gözaltı görüntüleriyle dalga geçmişti.

Ayrıca Banu Parlak’ın Bahçeşehir’deki güzellik merkezine silahlı saldırı düzenlenmişti. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada silahlı saldırıya ilişkin 5 şüpheli tutuklanmıştı.

Editör: Özgür Ayaydın