Nihal ve Bahar Candan kardeşler, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla fenomen haline geldiler. Özellikle Bahar Candan, yürüyüşü, konuşma şekli, giyim tarzı ve makyajıyla taklitleri yapılan bir isim oldu.

Bahar Candan, ayrıca “Dondurma Gibisin” ve “Dom Perignon” isimli şarkılarına çektiği kliplerle de çok konuşuldu. Nihal Candan ise daha sakin bir profil çizerek, ablası Bahar Candan’ı destekledi.

KARA PARA AKLAMA İDDİASIYLA GÖZALTINA ALINDILAR

Nihal ve Bahar Candan kardeşler, 14 Kasım 2023 tarihinde kara para aklama iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındılar.

Candan kardeşlerin, sosyal medyada gösterdikleri lüks hayatın arkasında kara para aklama faaliyetleri olduğu öne sürüldü. Candan kardeşlerin, gözaltına alınma anları sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Gülben Ergen gümbür gümbür geliyor Gülben Ergen gümbür gümbür geliyor

NİHAL CANDAN KİMDİR?

Nihal Candan, 15 Haziran 1995 yılında Mersin'de doğmuştur. İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitim gören Nihal Candan, Bu Tarz Benim yarışmasıyla ünlenmiştir.

Aynı yarışmaya katılan 1997 doğumlu Bahar Candan adında bir kız kardeşi vardır.

7 Şubat 2016 tarihinde başlayan Survivor 2016 yarışmasına da Nihal Candan gönüllüler takımında yarışmıştı.

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İşte Benim Stilim yarışması ile adını duyuran Nihal Candan’ın kardeşidir.

Bahar Candan, lisansını hukuk bölümünde sürdürüyor. Yürüyüşü, konuşma şekliyle taklitleri yapılan Bahar Candan, sosyal medya üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor.

Bahar Candan, "Dondurma Gibisin" isimli parçasına çektiği klibin ardından "Dom Perignon" isimli parçasına çektiği kliple konuşulmuştu.

Editör: Özgür Ayaydın